details

CanHigh Group / Hejiayuan

 

Location :  Hangzhou, Zhejiang Province

Size:19,510 sqm
Scope of service: Architectural design
Project type: Residential 

Hejiayuan was designed to meet market demand for an exclusive high-quality residential community combining traditional attributes of value and solidity with innovative contemporary living spaces in a spectacular natural setting. The community's low-rise apartments and semi-detached houses total 117 units nestled in a verdant valley near Hangzhou. The careful arrangement of buildings, roads and open space permit maximum development of the complex site, creating a dense residential village with a sense of openness and extension to the surrounding landscape. The rich vocabulary of brick, stone and traditional terra-cotta tile roofs with subtle details and distinctive touches creates a timeless and distinctively contemporary design